luni, 11 iunie 2012

Sa dam startul la rasfat

O petrecerea fastuoasa, o nunta, un botez, o aniversare, o simpla zi la serviciu, o iesire cu prietenii sau o plimbare in parc cu sotul si copilul, toate sunt motive pentru a arata impecabil. Si cand spunem impecabil, ne referim la hainele perfecte, potrivite locului si activitatii, la aspectul fizic fara cusur, dar si la starea de spirit necesara pentru distractie sau, de ce nu, munca.

Partea cu hainele se rezolva dupa una sau mai multe sedinte de shopping, dupa diverse “vizite” in cabinele de proba pana gasim tinuta perfecta in care sa ne simtim in largul nostru. Dureaza mai mult sau mai putin, in functie de pretentiile fiecarei persoane, dar alegerea garderobei depinde exclusiv de noi si de gusturile noastre.

E drept ca si celelalte lucruri care ne ajuta sa aratam ireprosabil depind de noi, dar numai intr-o oarecare masura, adica noi comandam si specialistii executa. Aspectul fizic este direct proportional cu starea de spirit, cu cat aratam mai bine, cu atat ne simtim mai bine si mai increzatoare, asadar incepem cu imbunatatirea look-ului. Oricat de mult sau de putin ne-a inzestrat Mama Natura, tot trebuie sa ne evidentiem calitatile, sa le imbunatatim sau sa le intretinem periodic.

Un salon infrumusetare bucuresti este locul in care ne putem rasfata asa cum meritam. Si da, meritam din plin oricand, nu doar pentru evenimente speciale, pentru ca societatea impune un grad mare de stres in ziua de azi. Si stresul, cum nu poate fi eliminat din vietile noastre, trebuie ignorat in momentele de relaxare si rasfat.

Sa incepem cu podoaba capilara, putem schimba hainele, machiajul, bijuteriile, dar parul face parte din tinuta noastra zilnica, indiferent de locul in care ne aflam. Si nu putem avea aspectul ideal fara un par sanatos si ingrijit. Intr-un salon frumusete ar trebui sa mergem nu numai pentru o schimbare de look, dar si pentru intretinere. Parul, pentru a arata frumos si sanatos, trebuie tratat, tuns, vopsit in mod regulat de catre hair-stylisti. Si daca tot am ajuns in beauty salon bucuresti, putem profita pentru aranjarea unghiilor, atat ale mainilor, cat si ale picioarelor. Manichiura si pedichiura sunt esentiale pentru o persoana care se respecta, sunt primele semne care arata cat de mult conteaza pentru o femeie propria-i igiena.

Ne-am coafat, ne-am aranjat unghiile, dar meritam mai mult. Va invit in lumea rasfatului suprem, lumea magica a masajului. Arome imbietoare, uleiuri parfumate, muzica linistitoare, maini fine si dibace, totul pare desprins din povesti intr-un salon masaj bucuresti. Poftiti pe masa de masaj si lasati-va in grija maseuzei sau a maseurului. Inchideti ochii si lasati grijile deoparte. Relaxati-va nu doar muschii, ci si mintea. Oferiti-va privilegiul de a uita tot ce va deranjeaza, macar o ora.

Acum suntem mai relaxate si aratam mai bine dupa vizita la un  salon de infrumusetare bucuresti, dar parca lipseste ceva. O iarna grea si geroasa ne-a facut sa fim prea palide si o asemenea imagine este inacceptabila, mai ales ca se apropie vacanta. Pentru a arata perfect pe plaja, trebuie sa ne pregatim din timp. Mergem la un salon bronzat bucuresti pentru un ultim retus al corpului. Nu este un moft, este o necesitate. Bronzatul la solar bucuresti ne ajuta sa evitam osteoporoza, reduce aspectul de coaja de portocala datorat celulitei si ne ofera nuanta exotica, incitanta a pielii. Totul in sedinte de cateva minute la solar bucuresti, respectand intocmai sfaturile specialistilor de la salon, fara nicio alta exagerare a expunerii.

Avem haine noi, suntem relaxate, coafate, masate si cu unghiile proaspat date cu oja. Putem lua viata in piept mult mai usor. Stresul ne afecteaza mai putin dupa asa rasfaturi binemeritate. Cine a spus ca doar starurile si printesele merita sa fie dezmierdate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu