luni, 12 martie 2012

Imbunatatirea look-ului.

Putem foarte simplu sa recurgem la solutii vestimentare testate deja sau sa incercam sa le implementam pe ale noastre, dar eu sunt amatorul solutiilor mele. Asa ca vom vedea astazi cum se poate face un mic atelier de seligrafie in propriul dvs garaj si mai ales cum puteti realiza cu el lucruri absolut incredibile cu propriile voastre maini. Dupa ce ati aranjat bine bine panza pe ecranul pe care o sa faceti vopsirea si ati fixat banderola de cauciuc pe zona unde ati delimitat-o pentru vopsire, este momentul sa incepeti printul propriu-zis , astfel ca o sa turnati o linie de cerneala in partea de sus a ecranului, apoi o sa trageti culoarea cu racleta peste print si o sa aveti grija sa o ridicati apoi sus si sa trageti iar de sus departe de locul de unde ati ridicat-o pentru a nu sublinia mai mult marginea.

Aceasta actiune imprastie culoarea uniform si ajuta ca aceasta sa intre usor in panza materialului pe care il aveti de colorat. Incercati sa folositi mai multe culori pe care le puteti amesteca pana cand reusiti sa faceti o culoare reusita. Acum vom spuen cum se aplica masca pe ecran. Modelele pot fi introduse pe ecran folosind masti simple. Cel mai simplu se poate face facand un stencil pe o foaie de ziar, o intindeti apoi pe ecran si incepeti sa intindeti cu racleta culoarea dorita pe ea. Hartia va actiona astfel ca o masca si nu va lasa vopseaua sa treaca prin ea. In mod evident ea poate fi refolosita daca mai ai nevoie vreodata de acelasi model.

Dar nu este intotdeauna sa faci asta exista mereu riscul sa contaminezi materialul.Dar totusi acestea sunt destul de greu de realizat si acasa nu si printurile serigrafice de exemplu. Contrar aparentelor un om obisnuit isi poate amenaja in propria casa un astfel de atelier fara sa fie nevoit sa scoata foarte multi bani din propriul buzunar. Singurul inconvenient este ca trebuie sa munceasca destul de mult pana in momentul in care deprinde tehnica necesara, dar apoi poate realiza pentru el si persoanele de langa el printuri nemaipomenite si unice. Vom detalia aici cum se face un print calitativ in randurile care urmeaza. Dupa ce am pregatit ecranul in sensul ca am intins panza , am pus benzile de cauciuc ca sa protejam zonele ce nu vor fi desenate, le-am strans bine , am pregatit stencilul ( aici daca l-am facut din ziar atunci nu il mai putem folosi a doua oara iar daca il folosim pe cel din filler sau emulsie foto atunci trebuie sa le pregatim si pe acestea ).

   Pentru cei ce insa doresc o lucrare profesionala si nu vor sa se murdareasca pe maini pot apela la o companie de serigrafie bucuresti. Acestia pot executa imprimare tricouri bucuresti, personalizare obiecte, serigrafie textile, agende, personalizare, pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri. Si aceste lucruri pot fi realizate pentru sume modice de bani , unde mai pui ca poti veni cu propriile tale modele si propriile tale idei. Iar daca aparatura o permite le poti realiza foarte usor fara a fi nevoit sa te murdaresti tu pe maini. Oricare din aceste doua solutii poate fi una aleasa de tine pentru a iti imbunatati imaginea si a arata cine esti cu adevarat.


materiale promotionale, preturi serigrafie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu