duminică, 25 martie 2012

Oferta variata de aer conditionat

Micile diferențe aduc de multe ori schimbări importante. Atunci cand vine vorba despre confortul tau, cu siguranta ca orice schimbare mica are un impact puternic. Din acest punct de vedere, aparatul de aer conditionat intra cu siguranta in una dintre categoriile celor mai utile inventii. Pe timpul verii, cand temperatura este insuportabila, aerul conditionat iti ofera confortul de care ai nevoie.

Siteul www.topaerconditionat.ro iti o gama variata de aparate de aer conditionat care se adapteaza diferitelor volume ce trebuie racite. In functie de performanta de care ai nevoie, poti opta pentru cele cu putere mai mică sau modelele cu capacitate mai mare. Ai patru optiuni: de 9000 BTU, 12000, 18000 sau 24000. In acest fel, orice suprafață este racita eficient si cu rapiditate. De asemenea, magazinul online iti mai ofera posibilitatea de a incalzi mai multe spatii in acelasi timp, sau spatiile generoase, utilizand mai multe aparate care sunt conectate insa la o singura unitate centrala. Poti alege astfel intre modelele:

-       aer conditionat mono-split

-       aer conditionat dublu-split

-       aer conditionat multi-split

In functie de numarul incaperilor sau marimea spatiului de care dispui, se pot monta mai multe aparate. Desigur, racirea devine mult mai eficienta cata vreme sunt instalate mai multe unitati care sa acopere intregul volum. Trebuie sa iei in calcul si marimea aparatului de aer conditionat, in raport cu necesarul de racire al incaperii dar si performanta frigorifica a aparatului. Amplasarea si orientarea ferestrelor sunt de asemenea factori importanti de luat in seama, pentru ca ferestrele orientate inspre sud presupun o capacitate de racire dubla fata de cele cu orientare spre nord. Oricare ar fi situatia ta, asigura-te ca ceri sfatul specialistilor nostri, pentru a lua decizia cea mai potrivita pentru necesitatile locuintei tale sau spatiului de lucru. Topaerconditionat.ro ofera modele produse de cele mai importante firme, printre care Samsung, LG, Midea, Fujitsu, Whirlpool, Panasonic si multe altele.

Ai ocazia de a lucra cu o echipa profesionista care iti va asigura nu numai montajul ci si intretinerea aparatului tau de aer conditionat. In plus, beneficiezi gratuit de suport tehnic pentru orice tip de aparat de aer conditionat. Echipa iti garanteaza servicii si produse de calitate, precum si atentie fata de cerintele si preferintele tale. Experienta acumulata pe parcursul celor 8 ani de existenta este atuul pe care echipa de la topaerconditionat.ro il aduce ca garantie.

Avantajele unui sistem de aer conditionat

Utilizarea unui aparat de aer conditionat nu ajuta doar la pastrarea unei temperaturi normale in conditiile unor extreme ale vremii, ci au si marele beneficiu de a preveni patrunderea in aerul de respirat a prafului si a diferitelor particule poluante, omniprezente in aerul de afara, mai ales in oras. Aerul conditionat creează astfel un mediu curat si sanatos, inlaturand astfel cauzele ce pot duce la diferite afectiuni ale cailor respiratorii si alte complicatii. Ai astfel protectie indelungata si chiar poti economisi banii pe care i-ai fi cheltuit pe alte optiuni de racire pe timpul verii, in functie de modelul ales. In plus, scapi de neplacuta senzatie de umiditate, beneficiind mereu de un climat optim.

Intrand pe www.topaerconditionat.ro vei gasi toate informatiile necesare, precum o larga gama de modele din care il poti alege pe cel care se pliaza cel mai bine cerintelor tale. 


aer conditionat split, aer conditionat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu